O‗smirlarda daxldorlik fazilati ijtimoiy muammo sifatida (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Mazkur maqolada o‗smirlarda daxldorlik fazilatini namoyon bo‗lishining psixologik xususiyatlari, jumladan, o‗quvchilarni maktab taʼlimi, oiladagi odat va islohotlarga bo‗lgan daxldorligi o‗rganildi.