Joqarı matematikanı oqıtıwda case study texnologiyasınan paydalanıw (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Maqolada ishlab chiqarish va ta‘lim jarayonini (oliy matematika misolida) zamonaviy pedagogik texnologiyalar aso- sida shakllantirishda «Case-study» texnologiyasini ahamiyati aks ettirilgan. Va bunda aniq, haqiqiy muammoli holatni analiz qilish orqali eng maqbul variantni tanlash qobiliyatini rivojlandirishga xizmat qilishi tahlil qilingan.