Multimedia vositalari asosida talabalarni madaniyatlararo kommunikativ kompetensiyalarini rivojlantirish texnologiyalari (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Ushbu maqolada talabalarni madaniyatlararo kommunikativ kompetensiyasini multimedia asosida rivojlantirish texnologiyalari, dars jarayonida auditoriya muhitida qo‗llanilishi orqali samarali natijaga erishish usullari haqida so‗z boradi.