Мырзабаеваның философиялық-интеллектуаллық лирикасында лирикалық характердиң жаратылыў өзгешелиги (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
This article examines the philosophical-intellectual lyrics and the lyrical hero in the works of poetess M.Jumanazarova