Qoraqalpoqlar etnologiyasi tarixiga doir (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Maqolada Xorazm vohasi va Qoraqalpog‗istonda mustaqillikgacha va mustaqillik davrida amalga oshirilgan etnografik ekspeditsiyalarning o‗ziga xos jihatlari aks etgan. Xususan, mustaqillik yillarida yosh etnograf-olimlar tomonidan amalga oshirilgan tadqiqot ishlarining tahliliy natijalari haqida so‗z boradi.