Navoiy kon-metallurgiya kombinati (ILIM hám JÁMIYET, 2019)
Maqolada metallurgiya sanoatining jahon iqtisodiyotidagi o’rni, rivojlanish tamoyillari, qayta ishlab chiqarish uslublari, hajmi, qazilma boyliklari keltirilgan.