Жисмоний тарбия ўҗитувчиларининг касбий фаолиятга тайёрлаш параметрлари (ILIM hám JÁMIYET, 2018)
Мазкур маҗолада бўлажак жисмоний тарбия ўҗитувчиларини касбий фаолиятга тайёрлашнинг параметрларини такомиллаштириш борасида асосли фикрлар келтирилган бўлиб, унда бугунги куннинг жисмоний тарбия ўҗитувчисини тайёрлаш юзасидан бажарилиши лозим бўлган маълумотлар баён этилган.