PEDAGOGIK FANLARDA ‘‘KITOBXONLIK MADANIYATI’’ VA ‘‘MUTOLAA KOMPETENSIYASI’’ TUShUNChALARINING QIYOSIY TAHLILI - Bektursinova, Gulxumar Joldasbaevna (ILIM hám JÁMIYET, 2026)
Maqolada pedagogik fanlar tizimida muhim o‘rin tutuvchi ‘‘kitobxonlik madaniyati’’ va ‘‘mutolaa kompetensiyasi’’ tushunchalari mohiyati, o‘zaro aloqadorligi hamda o‘ziga xos jihatlari qiyosiy jihatdan tahlil qilingan.