OLIY TA’LIM MUASSASALARINING JISMONIY TARBIYA O‘QUV REJASIGA «STOL TENNISINI O‘QITISh METODIKASI» FANINI KIRITIShNING AFZALLIKLARI - Bekbergenov, Toqtarbay Dlimbetovich (ILIM hám JÁMIYET, 2026)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarida stol tennisini jismoniy tarbiya o‘quv dasturlariga joriy etish tajribasi tahlil qilinib, uni samarali amalga oshirishga to‘sqinlik qilayotgan asosiy muammolar muhokama qilinadi. Shuningdek, tadqiqot jarayonida ilmiy-metodik adabiyotlar tahlil qilingan, pedagogik tajribalar umumlashtirilib, o‘quv dasturlari qiyosiy tahlil qilingan.