ZULFIYA IJODIDA MILLIY G‘URUR VA VATANPARVARLIK G‘OYALARINING IFODASI - Toshpulatova, D.B.; Saydullayeva, S.M. (ILIM hám JÁMIYET, 2026)
Mazkur maqolada Zulfiya ijodida milliy g‘urur va vatanparvarlik g‘oyalari badiiy-estetik ifoda etgan bo’lsa, ushbu milliy g‘oyalarning ma’naviy barkamollik konsepsiyasi bilan uzviy bog‘likligini bilish va o’z olamida barq urgan falsafiy bilish kayfiyani olamga teran nazar solish bilan boyitgan, ilmiy asosda tahlil qilishni hamda adabiy jarayonda asosiy o‘rinda aks etishni amalga oshirdi.