QARAQALPAQ XALQÍNÍŃ ShAŃARAQLÍQ QATNASÍQLARÍ HÁM OLARDÍŃ HUQÍQ PENEN ÚYLESIMLIGI - Tilewov, E. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
The article analyzes the views of the Karakalpak people on family relations and their harmony with law, national character, worldview, and thinking.