LINGVISTIK KOMPETENSIYAGA DOIR TA’LIM MAZMUNI VA STRUKTURASINI TAKOMILLAShTIRISh - Tajbenova, S.S. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Maqola boshlang‘ich sinf ona tili darslarida lingvistik kompetensiyaga doir ta’lim mazmuni va strukturasini takomillashtirishga yo‘naltirilgan.