«DEVONU LUǴATIT-TÚRK» DEGI SÓZLERDIŃ QARAQALPAQ TILINIŃ ARQA DIALEKTINDEGI AYÍRÍM SÓZLER MENEN ÚNLESLIGI - Xalmuratova, D.Y. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
In this article, we analyzed some words in Mahmud Koshgari’s dictionary "Devonu lugatit-turk" by comparing them with dialectisms used in the language of Karakalpak literary works.