ИННОВАЦИОН ЕТАКЧИЛИК ФАОЛИЯТИНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК АСОСЛАРИ - Сапаров, Ш.Б. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Мақолада кўплаб олимлар томонидан етакчилик фаолиятини амалга оширишда асосий бошқарув функциялари ажратиб кўрсатилган, тадқиқотчи Г.Г.Лигинчукнинг етакчиларга қўйиладиган талаблар тўплами кўрсатиб ўтилган, шунингдек раҳбар фаолиятининг самарадорлигига боғлиқ хусусиятлар ва бошқарувнинг асосий томойиллари ҳақидаги фикрлар берилган.