FOMES FOMENTARIUS ТУРИНИНГ ҚОРАҚАЛПОҒИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА ТАРҚАЛИШИ - Кудайбергенова, У.К.; Аманиязов, И.П.; Садыков, Д.С. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Мақолада Fomes туркумига кирувчи Fomes fomentarius тури хақида маьлумотлар келтириб ўтилган. Бу мақола оркали Fomes fomentarius замбуруғининг келиб чикиши, таркиби, тарқалиши, халк хўжалиги ва медицинадаги аҳамияти, экологияси ҳамда тиббиётда тутган ўрни тарқалиши, ҳақида маълумотларга эга бўлишингиз мумкин.