FIZIK BAKALAVRLARNI KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASHDA LOYIHAVIY TA’LIM TEXNOLOGIYALARINI QO‘LLASH METODIKASI - Ismanova, O.T. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Bugungi kunda har bir oliy ta’lim o‘z xususiyati, imkoniyati va jamiyatning “ijtimoiy buyurtma”sidan kelib chiqib, ta’lim mazmunini to‘g’ri ishlab chiqishi, professor-o‘qituvchilar va talabalar faoliyatini to‘g’ri tashkil qilishi dolzarb vazifa hisoblanadi. Ushbu ishda loyihaviy ta’lim talabanining tadqiqotchilik ko‘nikmalarini shakllanishi uchun ularning mustaqil faolligini ahamiyatli ekanligi asoslangan. Shu bilan birga talabalarni umumlashgan kompetensiyalarini shakllantirish metodlari ko‘rsatilgan.