JISMONIY TARBIYA VA SPORT DARSLARIDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR: ZAMONAVIY YONDASHUVLAR - Karimov, B.B. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya va sport darslarida zamonaviy pedagogik texnologiyalarning qo‘llanilishi, ularning asosiy tamoyillari va ahamiyati yoritilgan. Interaktiv metodlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va individuallashtirilgan yondashuvlar yordamida darslarni samarali tashkil etish yo‘llari ko‘rsatilgan. Mazkur yondashuvlar nafaqat o‘quvchilarning jismoniy rivojlanishiga, balki ularning intellektual va ijtimoiy ko‘nikmalarini rivojlantirishga ham xizmat qiladi.