OLIY MATEMATIKA FANINI O‘QITISH JARAYONIDA TALABALARNING MUSTAQIL ISHLASH KOMPETENSIYANI RIVOJLANTIRISH - Qayumova, G.A. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Ushbu maqolada oliy matematika fanni o‘qitish jarayonida talabalarning mustaqil ishlash kompetensiyani rivojlantirish faoliyatini tashkil etish va nazorat qilish, talabalarning mustaqil o‘rganish jarayonida fan bo‘yicha bilim ko‘nikmaning hosil bo‘lishi, o‘quv jarayonining to‘g‘ri tashkil etilishiga bog‘liq, ko‘p jihatdan o‘quv jarayonida talabalarning qiziqishi sabablariga asoslangan.