QORAQALPOGʻISTON FLORASIDA ZAHARLI OʻSIMLIKLAR VA ULARNIG TARQALISHI - Temirbekov, O. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasi florasida oʻsadigan zaharli oʻsimliklarning umumiy soni va ularning botanik-geografik hududlar boʻyicha nisbiy tarqalishi bayon qilingan.