TASHKILIY VA FARMOYISH HUJJATLARINING OʻZIGA XOSLIKLARI - Babadjanov, F. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Mazkur maqolada oʻzbek tilida hujjatchilik tizimida tashkiliy va farmoyish hujjatlarining oʻziga xosliklari, lingvistik xususiyatlari, ularning matn tuzilishi, oʻzaro oʻxshash va farqli jihatlari tahlil etilgan, bajaradigan vazifalari koʻrib chiqilgan.