OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA MATERIALSHUNOSLIK FANINI О‘QITISHDA KREATIV TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Davletmuratov, J.K. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Ushbu maqolada mavzuga oid ilmiy fikrlar muvofiqlashtirilib va oliy ta’lim muassasalarida “Materialshunoslik” fanini o‘qitishda zamonaviy kreativ texnologiyalardan shu jumladan, aqliy hujum, intellekt xarita, QR-kodli ma’lumotlardan foydalanish orqali talabalarning kreativ fikrlash darajasini oshirib E.E.Tunikning “Shaxsiy kreativlik diagnostikasi” metodi yordamida tahlil qilindi.