KREDIT-MODUL TIZIMI SHAROITIDA BO‘LAJAK GEOGRAFIYA O‘QITUVCHILARIGA MUSTAQIL TA’LIMNI SAMARALI TASHKIL ETISH VOSITALARI - Abdimurotov, O.U. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarida mustaqil ta’limni tashkil etish holati, uni samarali tashkil etishning zamonaviy vositalari, ya’ni axborot kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanib geografik bilimlarni mustahkamlash va kasbiy kompetetligini rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilingan.