Hikoya qilishning qayta hikoya qilishdan farqli vazifalari - Turimbetova, Z.B. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Mazkur maqolada ta’lim rus tilida olib boriladigan boshlang‘ich sinflar qoraqalpoq tili darslarida o‘quvchilar nutqini o‘stirishda hikoya qilish mashqlariga ustuvor ahamiyat berish masalasi yoritilib berilgan.