AKADEMIK LITSEY O‘QUVCHILARINING FUQAROLIK POZITSIYASINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK MODELI - Orınbetov, N.T. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarning fuqarolik tarbiyasi va fuqarolik pozitsiyasini rivojlantirishning olimlar tomonidan ishlab chiqilgan pedagogik modeli tahlil qilingan hamda biz tomondan ishlab chiqilgan pedagogik model va uning sifat mezonlari, asosiy komponentlari haqida so‘z boradi.