KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALAR YUQORI YUZ KO‘RSATKICHINING MORFOMETRIK TAHLILI - Ulug‘bekova, G.J.; Adhamov, Sh.A.; Mamasoliyeva, Sh.A.; Bustanov, Sh.Y. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagı bolalarda yuqori yuz ko‘rsatkichini tahlil qilish: o‘sishini dinamikada kuzatish, shakllanish muddatlari, o‘sish va rivojlanish qonuniyatlarini o‘rganish (Izboskan tumanida yashovchi bolalardan olingan morfometrik ko‘rsatkichlar misolida) maqsadida olib borilgan antropometrik tadqiqot natijalari yoritilgan.