NUTQI TO‘LIQ RIVOJLANMAGAN BOLALAR MULOQATINI ERTAKLAR ASOSIDA RIVOJLANTIRISH VA UNING NATIJALARI - Tajimuratova, K.; Tajimuratov, A. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Bu maqolada nutqi to‘liq rivojlanmagan maktabgacha yoshdagi bolalarni korreksiyalashda xalq oǵzaki ijodi bo‘lgan ertaklardan foydalanishning ahamiyati yoritib berilgan.