APPLICATION OF INNOVATIVE METHODS IN TEACHING FOREIGN LANGUAGES - Turgunova, F.M. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Ushbu maqolada chet tillarini o‘qitish jarayonida zamonaviy innovatsion usullardan foydalanishning ahamiyati va xususiyatlari haqida so‘z boradi. Chet tillarida nutq ko‘nikmalarini samarali rivojlantirish uchun qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan ba’zi samarali usullar keltirilgan. Chet tillarini o‘qitishda talabalarning kommunikativ kompetensiyasini shakllantirish va rivojlantirishda ko‘plab afzalliklarga ega bo‘lgan drama darsi usuli batafsil tahlil qilindi.