AYOLLAR ZAMONAVIY LIBOSLARIDA QUROQ TURLARINI QO‘LLASHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Berdimbetova, A.D. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Quroq turlarini ayollar liboslarida qo‘llashning eng muhim xususiyati bu – ayollar liboslarini milliylikka yo‘g‘rilishiga harakat qilinganligidir. Chunki bugungi kun jahon xalqlarining globallashuvi jarayonida milliy qadryat, an’ana va urf-odatlarni saqlab qolish va ularni yanada rivojlantirish muhim masalalardan biri.