QADRIYATLAR NAMOYON BOʻLISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Kurbaniyozova, R.Y. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Maqolada qadriyatlar tushunchasining xususiyatlari ochib berilgan. Qadriyatlar shaxs hayotining asosiy kategoriyasi sifatida koʻrib chiqiladi. Shaxs vaziyatlarni qadriyatlar tizimi orqali qanday qabul qilishi va tashqi muhitga shundan kelib chiqib munosabatda boʻlishi haqidagi bilimlar berilgan.