БОШЛАНҒИЧ СИНФ ОНА ТИЛИ ДАРСЛАРИДА ЛИНГВИСТИК КОМПЕТЕНЦИЯНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Тажбенова, С.С. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Ушбу мақолада бошланғич синф она тили дарсларида ўқувчиларнинг саводхонлиги, нутқ маданияти, лингвистик компетенцияни шакллантириш ва лингвистик компетенциянинг моҳиятини очиб беришга қаратилган илмий изланишларнинг назарий асослари ёритилиб берилган.