TÁLIM MÁMLEKETLIK EMES TILLERDE ALÍP BARÍLATUǴÍN KLASLARDA QARAQALPAQ TILI SABAQLÍǴÍNDAǴÍ ÁDEBIY MATERIALLARǴA TALQÍ (10-klass materialları mısalında) - Mambetova, G.A. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
The article analyzes the literary materials taught in the Karakalpak language in classes where teaching is not in the state language.