fizika o‘qitishda talabalarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish - Matjanov, N.S. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Maqolada fizika o‘qitish jarayonida talabalarning ijodiy qobiliyatini rivojlantirishning o‘ziga xos xususiyati haqida bayon etilgan. Shuningdek, talabalarda ijodiy qobiliyatlarini rivojini ta’minlovchi interfaol metodlar (keys-stadi, muammoli ta’lim) haqida ma’lumotlar berilgan.