INGLIZ TILI GRAMMATIKASINI INDUKTIV VA DEDUKTIV USULLARDAN FOYDALANGAN XOLDA O`RGATISHNING BIR BIRIDAN FARQI - Dauletmuratova, M.Y. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tili grammatikasini induktiv va deduktiv usullardan foydalangan xolda o`rgatishning bir biridan farqi hamda ularning ahamiyati haqida so`z yuritilgan.