BUGUNGI KUNDA JANRLAR EVOLYUTSIYASI VA RIVOJLANISH BOSQICHLARI BORASIDA YANGICHA NAZARIY QARASHLAR - Seitjanova, K. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Ushbu maqolada XX asr musiqa sanʼatida janr tushunchasi, uning rivojlanishi va musiqa ijodidagi oʻrni haqida soʻz boradi. Shuningdek, bir qancha san’at allomalarining ilmiy-nazariy qarashlari haqidagi ilmiy xulosalar tahlili berilgan.