TA’LIM JARAYONIDA O‘QUVCHILARNING INSHO YOZISH MALAKALARINI OSHIRISH - Ibodullayeva, I. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida o‘quvchilarga insho yozishga o‘rgatish orqali ularda tafakkurni o‘stirish, erkin fikrlarini og‘zaki va yozma ravishda xatosiz, ravon yetkazib bera olish ko‘nikmasini hosil qilish, insho yozishni o‘rgatishda innovatsion texnologiyalar va zamonaviy metodlardan foydalanish sifatli ta’lim berishga zamin yaratishi haqida fikrlar keltirilgan.