ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ДАСТУРЛАШ ТИЛЛАРИДАН ОЛГАН БИЛИМ ВА КЎНИКМАЛАРИНИ YANDEX.CONTEST ИМКОНИЯТЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИБ БАҲОЛАШ УСУЛЛАРИ - Алламуратова, В.З. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Ўқув жараёнида рақамли технология дастурлаш учун мўлжалланган платформалардан фойдаланиб, ўқувчиларнинг билим сифатини оширишга ёрдам бериш учун тавсия этилади.