EPOS AND HISTORIES (on the example of national versions of the epic "Edige") - Allambergenov, K. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Ushbu ma’ruzada “Edige” dostonining milliy variantlarida o‘z ifodasini topgan milliy istiqlol g‘oyasining qiyosiy tipologik tahlili berilgan.