A.QOSIMOV, M.QOSIMOVA MUALLIFLIGIDAGI “INGLIZCHA-O‘ZBEKCHA-RUSCHA, O‘ZBEKCHA-INGLIZCHA-RUSCHA” ANATOMIK TERMINLAR LUG‘ATINING TUZILISH TAMOYILLARI - Ruzimov, Sh.S. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Maqolada inglizcha-o‘zbekcha-ruscha (A. Qosimov, M. Qosimova) lug‘at tuzilish tamoyillari tanqidiy tahlil qilindi va yutuq va kamchiliklarini misollar bilan ko‘rsatgan holda uni takomillashtirishga qaratilgan tavsiyalar ishlab chiqildi.