TIBBIYOT YO‘NALISHIDA TAHSIL OLAYOTGAN O‘QUVCHI-QIZLARNI KASBIY FAOLIYATGA JISMONIY TAYYORGARLIK DARAJASINI SAMARALI OSHIRISH METODOLOGIYASI - Norkulov, D.R. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Maqolada tibbiyot yo‘nalishidagi professional ta’lim muassasalarida tahsil olayotgan o‘quvchi-qizlarni kasbiy faoliyatga jismoniy tayyorgarlik darajasini samarali oshirish bo‘yicha taklif etilayotgan metodologiyani tashqi muhitning yuqori harorati sharoitida o‘tkazishni hisobga olgan holda qisqa muddatli tayyorgarlik jarayoni o‘rganildi.