O‘QUV JARAYONIDA BULUTLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Bobobekov, Sh.R. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Ushbu maqolada talabalarni masofaviy о‘qitishni ta’minlash va ulardan samarali foydalanishda bulutli texnologiyalarning avfzalligi va imkoniyatlari haqida so‘z yuritilgan. Shuningdek, talabalarni “Axborot xavfsizligi” fanidan mustaqil ta’limni tashkillashtirish va uni axborot resurslari bilan ta’minlashning yangi vositasi bulutli texnologiyalarga asoslangan “Google classroom” tarmoq xizmatida ishlash bo‘yicha amaliy ishlanma keltirilgan.