ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ ФАКУЛЬТЕТЛАРИ ТАЛАБАЛАРИНИНГ АСОСИЙ ГИМНАСТИКА ВОСИТАЛАРИ ОРҚАЛИ КАСБИЙ ФАОЛИЯТИНИ ОШИРИШ МУАММОЛАРИ - Тойлибаев, С.М. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Ушбу мақолада жисмоний маданият факультети талабалариниг асосий гимнастика воситалари орқали касбий фаолиятини ошириши ва ривожланиши ҳақида маълумотлар берилган.