ЛОҚАЙДЛИК ВА БЕПАРВОЛИК ЁШЛАР ТАРБИЯСИДА ИЛЛАТ СИФАТИДА - Шерманов, Э. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Мақолада ёш авлод дунёқарашини шакллантиришда ислоҳотларга дахлдорлик фазилатини ривожлантириш масалалари, ёшлар тарбиясидаги камчиликлар, маънавиятнинг қашшоқлашуви, фуқаролик жамияти шаклланиши жараёнида дахлдорлик тарбиясига эътибор масалалари.