QANDLI DIABET KASALLIGINING PSIXOLOGIK JIHATDAN TADQIQ QILIINISHI - Sadikova, U.B. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Maqolada qandli diabet kasalligining psixologik jihatdan o‘rganish dolzarbligi, uni o‘rganishdagi tadqiqotlarning ahamiyati, tibbiyot sohasiga psixologik aralashuv, xorijiy mamlakatlarda qandli diabet kasalligidagi bemorlarni psixologik tatbiq etishga doir bir qancha amalga oshirilgan ishlar tahlil qilingan.