AUTIZM: MUAMMO VA YECHIM - Jumaniyozova, N.R. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Autizm sindromli bolalarning jamiyatga integrasiyasini ta’minlash va ularning ta’lim tarbiyasini tashkillashtirish bugungi kunning muhim masalaridan biridir. Mazkur maqolada autizm sindromli bolalar va ularning ota-onalari bilan olib boriladigan jarayonlarning psixologik-pedagogik asoslari tahlil qilingan.