VARIOUS METHODS IN ENLARGING STUDENTS’ VOCABULARY AND TECHNIQUES IN SPEECH ASSIMILATION - Qaypova, B.; Kalbaeva, U. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Maqolada talabalarning ingliz tilida lug‘at boyligini oshishi uchun bir nechta usullar va texnikalar haqida so‘z yuritiladi. Olimlarning bu haqidagi fikr va xulosalari tahlil kilingan.