1-SINF ”ONA TILI VA O‘QISH SAVODXONLIGI” DARSLIGIDAGI ”MENING OILAM” BO‘LIMI USTIDA ISHLASH METODI - Hazratqulov, M. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Boshlang‘ich ta’limni to‘g‘ri tashkil etish bu jarayonning o‘quvchilar ishtirokida o‘qituvchi tomonidan emas, balki o‘quvchilarning o‘zlari tomonidan o‘qituvchi ishtirokida amalga oshirilishini nazarda tutadi. Shu asosga qurilgan ushbu maqolada suhbat asosida dars tashkil etish metodlari ko‘rsatilgan.