ХОТИН-ҚИЗЛАРНИНГ ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВОСИТАСИ СИФАТИДА СОҒЛОМЛАШТИРУВЧИ ГИМНАСТИКА - Улезко, И.В. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Мақолада постизометрик мушак релаксациясини ташкил этиш ва ўтказиш ҳамда уни 24-29 ёшли хотин-қизлар жисмоний ривожланиши ва жисмоний тайёргарлигига нисбатан таъсирини аниқлаш масалалари кўриб чиқилган.