ТАЪЛИМ КЛАСТЕРИ МУҲИТИДА БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ КРЕАТИВ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Арзиев, Ш. (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
Бу мақолада таълим кластери муҳитида бўлажак жисмоний тарбия ўқитувчиларининг креатив компетентлигини ривожлантиришва уни фойдаланиш йўллари кўрсатилган. Таълимнинг шакли ва усулларини бирлаштиришга ва шаклланган ўқув материалларининг мазмунини англаб етишига ёрдам берадиган материалларни алсангиз бўлади.