OCHIQ MATNLI MASALALARNI YECHISHNING KLASTER USULI - Quzmanova, G.B. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
Maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablarida ochiq turdagi masalalarni yechishda klaster usulining mohiyati ochib berilgan.