УМУМТАЪЛИМ МАКТАБИ БОШЛАНҒИЧ СИНФЛАРИДА АРТТЕХНОЛОГИЯЛАРНИ ҚЎЛЛАШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Куттибекова, Г.Т. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
Ушбу мақолада умумтаълим мактабларида артпедагогика ва арттерапия технологияларидан фойдаланиш тасвирий санъат ва мусиқа дарсларида ўқувчиларини тарбиялашда интегратив ёндашувнинг роли ёритилган.